14,60 x 3,68

Woonark Bonkie;

Vraagprijs € 19.750,-   

Betonnen casco, de hoogte is ca. 2,80 meter vanaf de waterlijn.

De woonark is in 2009, bij aankoop helemaal verbouwd met nieuwe keuken, badkamer, vloer etc. De ark had voorheen aan kop kanten een terras, dit is bij de ark getrokken. Vanaf voordeur links gezien is nu de badkamer, de badkamer is ensuite met de grote slaapkamer. Het andere terras is vanaf de voordeur gezien rechts bij de woonkamer getrokken.

In 2009 is ook de houtkachel geplaatst. Overal, zelfs in de kelder heeft de ark werkende centrale verwarming. De woonark heeft 2 slaapkamers. Het toilet was voorheen de badkamer met toilet. De mogelijkheid om het in de oude situatie terug te brengen kan nog steeds. Nu is het toilet met wastafel en wasmachine en droger.

In 2012 zijn de woonkamer, keuken en kleine slaapkamer voorzien met dubbel glas.
In 2018 is de grote slaapkamer voorzien van dubbel glas. Ook is toen alles, zowel binnen als buiten, geverfd.

Men komt de woonark binnen in de gang. Wanneer je naar rechts gaat kom je de open keuken met woonkamer binnen. Bijna recht tegenover de voordeur zit het toilet met wasmachine en droger. De deur ernaast is de kleine slaapkamer. Direct naast de kleine slaapkamer is de grote slaapkamer met een badkamer ensuite met een bad, douchen in bad, wastafel en kasten. 

Het is een super fijne en goede woonark. De woonark wordt zonder ligplaats aangeboden. Deze woonark is perfect voor een huishouden van 3 personen of minder.

Bij interesse kunt u contact opnemen met:

Mw. Martine Heeze

06-51273142