Nieuwbouw

Ruime ervaring in het realiseren van drijvende bouwwerken op maat

Of het nu gaat om de particuliere of de zakelijke markt, Spruyt Waterwoningen heeft ruime ervaring in het realiseren van drijvende bouwwerken op maat. Enkel, dubbel- of zelfs 3-dubbellaags. Staal, hout of glas. Platdak, ronde kap of een open kapconstructie? Wij maken wat u wenst! Spruyt bouwt hoogwaardige drijvende bouwwerken van uitstekende kwaliteit met oerdegelijke betoncasco's. Op die casco's geven we maar liefst 20 jaar garantie, op de opbouw geeft Spruyt 10 jaar garantie.

Wilt u graag een nieuw drijvend bouwwerk maar heeft u moeite met het ontwerp of de indeling van ruimtes? Geen probleem! Spruyt denkt vrijblijvend met u mee én, indien noodzakelijk, schakelen onze verkopers de ontwerpafdeling in, die uw droom op papier zet. Het gehele traject is maatwerk, zoals u het wilt en zolang het technisch haalbaar is. Alle uitvoeringen zijn mogelijk: van alleen een betonnen casco tot een volledig afgebouwde en gemeubileerd drijvend bouwwerk - en uiteraard alle vormen daar tussen in. Bij drijvende bouwwerken denken we in eerste instantie aan een woonark of woonboot, maar óók een drijvend clubhuis voor een kano-, zeil- en/of watersportvereniging is een optie. Of wat dacht u van een drijvende winkel, een kantoorpand, zwembaden etc etc..

Heeft u een ligplaats? Dan is Spruyt Waterwoningen uw partner tot realisatie van een drijvend bouwwerk op maat. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of kom onze werf bekijken en de bouwwerken in aanbouw. De koffie staat klaar!

Maak snel een afspraak:

Bel of mail ons

Tel. 0513-671284
info@spruytwaterwoningen.nl

Waarom kiezen voor Spruyt?

  • 20 jaar garantie
  • Bouwbegeleiding
  • Inruilen mogelijk
Bel of mail ons 

Waarom kiezen voor Spruyt?

  • 20 jaar garantie
  • Bouwbegeleiding
  • Inruilen mogelijk
Bel of mail ons